HET TEAM

Wendy houdt zich bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van oplossingen. Haar specialisme ligt vooral in het vinden van oplossingen op het technisch vlak. Zij heeft snel in de gaten hoe de hele technische omgeving in elkaar steekt en heeft een brede technische achtergrond. Wendy is een sterk gemotiveerde, enthousiaste en proactieve consultant.

Nathalie is een ervaren consultant die in staat is om de functionele wensen om te zetten naar een ontwerp en deze vervolgens te implementeren. Hierdoor is zij inzetbaar in de verschillende fasen van een project. Nathalie is een gedreven persoon, werkt doelgericht en is sterk analytisch.

OVER ONS

Redwoods IT is een IT bedrijf gevestigd in Rotterdam en actief sinds 2009. Onze enthousiaste en ervaren IT-professionals zijn gedreven om steeds weer het beste resultaat te bereiken. Zij volgen de laatste trends en ontwikkelingen en zetten hun kennis en expertise in om uw bedrijfsprocessen optimaal te verzorgen.

Redwoods IT heeft in het recente verleden opdrachten uitgevoerd op het gebied van custom development, SharePoint implementaties, information management en technisch beheer voor onder meer Croon Elektrotechniek, LBI Lost Boys, Ernst & Young, Wageningen Universiteit, Artsen zonder Grenzen en spir-it.